rss

Pleaca Alonso?

  1. 09/08/2007
  2. Tags: Norbert haug
    Vezi toate fotografiile (1)
    Presa britanica scrie ca Alonso va parasi McLaren la finele stagiunii. Norbert Haug insa, a negat informatiile si afirma ca pilotul doreste sa ramana la actuala sa echipa, afirmand ca, probabil, informatia privind despartirea de spaniol are la origine lipsa de subiecte a jurnalistilor.

    Este limpede insa ca situatia nu este clara. Un lucru este cert. Inaintea Marelui Premiu al Turciei, Ron Dennis va purta o discutie cu cei doi piloti. Intre temele abordate se vor regasi relatiile dintre ei, modul in care trebuie sa decurga lucrurile intre piloti si echipa, dar si felul in care vor evolua lucrurile in cazul unui verdict nefavorabil al Curtii Internationale de Apel.

    Va reamintim, pe 13 septembrie, la Paris, Curtea Internationala de Apel va da o decizie definitiva in cazul de spionaj "Stepney-Coughlan". Pilotii nu au vreo vina in acest caz, dar este de asteptat ca echipa sa aiba de suferit in cazul in care britanicii sunt gasiti vinovati, astfel ca, probabil, Alonso ar putea parasi in acel caz actuala sa echipa.
    Vizualizari: 749