rss

Platformele de comparare te ajuta sa gasesti cel mai avantajos credit auto

  1. 23/07/2021
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cand visezi la o noua masina, insa bugetul limitat isi spune cuvantul, poti lua in considerare varianta unui leasing auto. Platformele de comparare iti pun la dispozitie cele mai avantajoase oferte de creditare de pe piata, din care o poti alege pe cea care ti se potriveste cel mai bine.
    De cele mai multe ori, bugetul te forteaza sa renunti la anumite investitii, cum ar fi, de exemplu, masina mult visata. Un imprumut avantajos te ajuta sa te bucuri de placerea sofatului, la volanul propriului autoturism. In functie de masina pe care ti-o doresti, ai la dispozitie doua variante de finantare. Prima se refera la creditul auto, pe care il poti obtine de la banci si Institutii Financiare Nebancare (IFN-uri), iar cea de-a doua implica leasingul, acordat de societati de leasing si de institutii bancare.
    Identificarea cele mai rentabile solutii s-ar putea dovedi destul de dificila, daca alegi sa faci totul pe cont propriu. Bancile, IFN-urile si societatile de leasing au pregatit numeroase oferte. Pentru a o descoperi pe cea mai buna, ar trebui sa iei la mana fiecare site in parte, pentru a afla avantajele si dezavantajele imprumuturilor in cauza.  Efortul va fi pe masura, ba mai mult, va fi nevoie sa aloci destul de multe ore, poate chiar zile, pentru a-ti face toate „temele”.
    In paralel, exista si o varianta mai simpla, care iti permite sa gasesti cel mai bun credit auto mai repede decat ai spune cuvantul „masina”. Incearca platformele de comparare, care te pun la curent numaidecat cu informatiile de care ai nevoie despre ofertele de finantare existente pe piata. Este si cazul platformei Sortter, pe care o ai gratuit la dispozitie si pe care te poti baza pentru a gasi cel mai bun imprumut pentru cumpararea masinii pe care ti-o doresti.
    Imprumutul de nevoi personale, o alternativa rentabila
    Creditele auto presupun anumite conditii clare pe care trebuie sa le indeplinesti. De exemplu, vei putea cumpara un autoturism doar de la un dealer autorizat si va trebui sa achiti un avans minim de aproximativ 15-20% din valoarea acestuia. In plus, pe perioada contractului, asigurarea CASCO va fi obligatorie.  In cazul leasingului, va trebui sa iei in calcul si valoarea reziduala. De asemenea, aceste imprumuturi implica si un comision de analiza a dosarului, ce poate ajunge la cateva sute de lei.
    Daca ai pus ochii pe o masina second-hand vanduta de o persoana fizica, sau chiar una noua dar mai ieftina poti lua in calcul si un credit de nevoi personale, care presupune, de regula, comisioane mai scazute. Accesand o astfel de solutie financiara, nu va fi cazul sa mai platesti vreun avans sau vreo valoare reziduala. Banii obtinuti ii vei putea folosi dupa bunul tau plac, nefiind nevoie de vreo justificare in fata bancii, astfel ca, daca nu doresti, nu va fi nici cazul sa inchei asigurarea CASCO.
    Bancile acorda credite de nevoi personale de pana la 130.000 de lei, sau aproximativ 26.000 euro. Daca veniturile iti permit, poti obtine o suma mai generoasa pe care o poti folosi inclusiv pentru cumpararea unei masini noi.
    Vei avea siguranta unei alegeri intelepte
    Indiferent daca alegi varianta unui imprumut auto sau a unui credit de nevoi personale, apeland la ajutorul unei platforme de comparare vei putea fi sigur ca alegi cel mai bun produs financiar, in deplina cunostinta de cauza. Sortter te va ajuta cu informatii importante despre solutiile financiare pe care le poti accesa pentru a-ti cumpara un autoturism, in functie de suma de care doresti sa beneficiezi si de perioada pe care o preferi pentru rambursare.
    Este esential sa faci o trecere in revista a conditiilor de creditare, inainte de a aplica pentru un anumit imprumut, tocmai pentru a nu ajunge, mai tarziu, in situatia de a nu-ti mai permite sa platesti ratele. Sortter iti va furniza ofertele potrivite pentru planurile tale, prezentandu-ti, intr-un mod accesibil, punctele forte si „bilele negre” pentru fiecare solutie de creditare. Cu ajutorul platformei de comparare, vei putea alege produsul financiar care ti se potriveste cel mai bine, dupa ce vei afla, printre altele, limitele de creditare, nivelul dobanzilor, valoarea avansului, dar si ce conditii trebuie sa indeplinesti si ce acte iti sunt necesare pentru a aplica.  
    Sortter, un ajutor eficient si gratuit
    Folosind platforma de comparare Sortter, vei putea descoperi cel mai bun imprumut pentru cumpararea unei masini. Mai precis, comparand ofertele care iti vor fi puse la dispozitie, in functie de avantajele si dezavantajele acestora, vei identifica rapid cele mai atractive conditii de creditare, astfel incat bugetul tau lunar sa nu aiba de suferit nici pe termen scurt, nici pe termen mediu si lung.

    Vizualizari: 3370