rss

Plateste taxele de drum din Bulgaria folosind solutia automata OBU One

  1. 17/01/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Intr-un context incert care pune orice afacere la incercare, este important sa stim sa gestionam situatiile critice intr-o maniera inteligenta si sa raspundem cu promptitudine la nevoile consumatorilor nostri. Tocmai de aceea, pe fondul unei digitalizari din ce in ce mai accelerate, companiile resimt acut nevoia gasirii unor solutii pentru eficientizarea modului de lucru, economisirii timpului si a resurselor investite de obicei intr-un astfel de proces. 
    Daca esti administrator de flote auto sau sofer pe camion, cu siguranta stii cat de mult conteaza sa fii bine organizat si sa platesti taxele rapid, fara sa pierzi timp pretios stand la cozi sau prin centre de verificare a actelor. 
    Vestea buna este ca exista modalitati de a eficientiza intregul proces. Folosind serviciile SafeFleet, profitabilitatea afacerii tale creste, dandu-ti ocazia sa te bucuri de accesibilitate, control facil si transparenta a transporturilor care presupun tranzitarea unor tari precum Ungaria sau Bulgaria. Poti uita de grija platii taxelor de drum sau a vignetei, si, in acelasi timp, iti poti monitoriza prin GPS activitatile flotei fara riscurile unor amenzi sau a altor opriri suplimentare. 
    Iata felul in care poti proceda pentru a plati vigneta Bulgaria online, avand posibilitatea de a te bucura de avantajele sistemelor SafeFleet pentru vehiculele de peste 3,5 tone din flota pe care o gestionezi. 
    In anul 2013, Ungaria a stabilit introducerea unui sistem de plata online pentru a taxa distantele rutiere parcurse in interiorul acestei tari. Modelul acesteia a fost urmat si de Bulgaria, care, de la 1 martie 2020 a introdus plata online a vignetei pentru autostrada si pentru drumurile nationale pentru vehiculele ce depasesc 3,5 tone. 
    In ambele cazuri, pe langa modul clasic de a plati taxa de drum direct din statiile de carburant si verificarea periodica a efectuarii acesteia la vama, managerii companiei de transport auto pot opta pentru montarea unui device pe vehicul, de tip GNSS, dar si printr-un sistem de monitorizare GPS. 
    Prin intermediul acestui aparat de taxare pentru Bulgaria, ruta de parcurs este inregistrata, calculandu-se automat plata aferenta pentru acest traseu. Mai mult decat atat, vei putea fi scutit de platile pe care inainte le faceai in avans, pentru care erai nevoit sa preconizezi care ar fi fost traseul de parcurs, pierzand astfel timp pretios cu planificarea rutei. 
    Acum, sistemul OBU One de la SafeFleet iti permite sa alegi orice parcurs doresti, fara sa fii nevoit sa respecti unul prestabilit cu mult timp inainte. De asemenea, teancul de tichete fizice pastrate pentru eventualele controalele retroactive este de domeniul trecutului. 
    Practic, plata vignetei pentru Bulgaria se face automat de pe card, asa incat aceasta poate fi urmarita usor de administratorii de flote auto. Asadar, verificarea acestei operatiuni in vama se va face prin solicitarea userului si a parolei contului din sistem, unde se va putea vizualiza care este ruta parcursa si daca s-a efectuat plata pentru aceasta. in plus, prin intermediul acestui sistem, toate datele de acest gen vor fi stocate in cadrul unui istoric, acestea constituind dovezile platilor anterioare, cat si modificarile pe care le aduci rutelor tale. 
    Parteneriatul incheiat intre SafeFleet si BGToll (Agentia Bulgara a Infrastructurii Rutiere) este menit sa creeze un flux facil al acestor formalitati de plata a vignetei, in acelasi mod cum se face in Ungaria, usurand activitatea administratorilor de flote auto, dar si a angajatilor acestora.  
    Printre avantajele deja mentionate, plata taxelor de drum pentru Bulgaria prin intermediul sistemul automat OBU One iti ofera posibilitatea de a te bucura de flexibilitate, fara sa iti faci griji ca poti fi amendat pentru ca nu ai planificat din timp ruta sau pentru ca ai schimbat parcursul stabilit initial. Usurinta consta in faptul ca platile pentru taxele de drum se vor achita automat prin retragerea sumelor respective din cont, aceasta operatiune putand fi verificata oricand de administratorul flotei. 
    Opteaza pentru serviciile SafeFleet pentru plata taxelor de tranzitare a Bulgariei si te vei bucura de un transport fara evenimente neplacute precum controalele retroactive sau amenzile! intr-o lume in care incertitudinea poate crea dezorganizare si nesiguranta, indreapta-te catre cele mai sigure si valide optiuni de monitorizare ale business-ului tau! Acestea te vor ajuta sa ramai protejat in fata provocarilor sau obstacolelor de care te-ai putea lovi.

    Vizualizari: 1138