rss

Planurile Subaru pana in 2012

  1. 12/08/2008
  2. Tags: Forester
    Vezi toate fotografiile (1)


    In acest an nefast pentru industria auto sunt putini producatori care se pot lauda cu situatii solide, iar unul dintre ei este Subaru.

    Japonezii vor obtine in SUA - cea mai importanta piata pentru ei - o crestere de aproximativ 7%, spun statisticile, ceea ce se traduce prin 200.000 de automobile vandute.
    Pilonii succesului sunt Impreza si Forester, ambele facand schimbul de generatii relativ curand, Subaru urmarind sa pastreze aceasta situatie cu orice pret.

    In acest scop va fi prezentata o versiune intermediara de Impreza cu 265 CP - pozitionata intre WRX si WRX STi - si hatch-ul va primi inclusiv un facelift, dupa care va ramane in productie neschimbat pana in 2012 (cand va fi inlocuit).

    Tot peste trei ani soseste si versiunea improspatata a lui Tribeca, iar pana atunci vor fi prezentate noile generatii de Legacy si Outback. Vizavi de acestea din urma circula mai multe zvonuri, potrivit carora ambele vor creste semnificativ in dimensiuni si vor primi motoare mult mai puternice.

    2011 va fi un an foarte important pentru Subaru, caci atunci va fi lansat si coupe-ul sport , construit impreuna cu Toyota.

    Niponii mai lucreaza la un automobil electric (programat tot pentru 2012), respectiv la cateva versiuni hibride, dezvoltate tot impreuna cu numarul unu mondial.

    De asemenea, ne putem astepta la o gama de motoare diesel extinsa.
    Vizualizari: 1027
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »