rss

Planul de viabilitate GM il include pe Cadillac CTS Coupe

  1. 18/02/2009
  2. Tags: Cadillac, Converj, Cts coupe, GM
    Vezi toate fotografiile (1)

    Printre norocosii care au scapat de securea planului de viabilitate GM s-a aflat si Cadillac, marca de lux fiind inclusa in strategia de restructurare si urmand a beneficia de o buna parte din banii imprumutati de la guvernul american.

    In plus, capitolul “Cadillac” din agenda de 117 pagini prezentata in fata reprezentantilor Trezoreriei includea si o fotografie cu versiunea de productie a lui CTS Coupe, ce va fi aproape identica cu conceptul adus anul trecut la Detroit.

    Documentul mai releva faptul ca masina va fi produsa incepand cu 2010 si ca va fi sigur propulsata de un motor V6 de 3,6 litri, cuplat la o transmisie automata cu sase trepte (speram totusi sa nu fie singura motorizare disponibila, mai ales ca un CTS-V Coupe ar fi si mai interesant decat limuzina).

    In alta ordine de idei, Cadillac il va produce si pe Converj – incepand cu 2012 –, pe masura ce GM va oferi o serie de solutii tehnice moderne si eficiente: transmisii cu dublu ambreiaj, propulsoare pe benzina cu patru cilindri si, evident, o intreaga armada de vehicule ecologice.

    Vizualizari: 1147