rss

Pirelli intra oficial in CRR

  1. 13/02/2007
    Vezi toate fotografiile (1)
    Pirelli are 100 de ani in curse si a concurat cu mare succes inca de la prima editie a WRC, in 1973.

    De-a lungul timpului si-a trecut in cont 19 titluri mondiale, 140 de victorii de etapa si numeroase titluri nationale. Ei bine, acum este si primul mare producator de pneuri care se implica oficial in motorsportul romanesc.

    Pirelli Tyre Romania va sustine in Campionatul de Raliuri al Romaniei doi dintre cei mai cunoscuti piloti de raliuri. Este vorba de Titi Aur, castigator al competitiei in 2006 si detinator a 8 titluri nationale, si Marco Tempestini, dublu campion in Italia si unul dintre protagonistii CRR, anul trecut, la debutul sau in intrecerile din Romania. Trebuie spus ca Tempestini a obtinut ambele titluri din Peninsula cu ajutorul lui Pirelli. In plus, orice pilot care activeaza in competitia interna poate apela la pneurile care poarta marca italiana, de operatiunile de motorsport urmand sa se ocupe Colina Motors, companie reprezentata de Alexandru „Dodo” Pitigoi, care este si el pilot.

    Mai mult, Pirelli va sustine in calitate de sponsor si doua dintre evenimentele gazduite anul acesta de Sibiu, Capitala Culturala Europeana 2007: Raliul Sibiului, in luna iulie, si Cursa Campionilor, programata in noiembrie.
    Vizualizari: 482