rss

Piquet Jr. a vizitat Bucurestiul

  1. 02/07/2007
  2. Tags: Ing renault f1, Petter solberg
    Vezi toate fotografiile (1)
    Dupa ce am vazut la Bucuresti curse de calibru si am asistat la o demonstratie a lui Petter Solberg, astazi am avut prilejul sa-l vedem la lucru pe pilotul de teste al echipei ING Renault F1, Nelson Piquet Jr.. Acesta a vizitat Capitala la invitatia ING Asigurari de Viata, care a sarbatorit 10 ani de existenta.

    Fiul fostului tripul campion mondial de F1 Nelson Piquet este un tanar cu frumoase perspective, comentatorii de specialitate prevazandu-i un frumos viitor in Marele Circ.

    In ceea ce priveste Romania, el a declarat: “Am observat ca Formula 1 starneste si in Romania acelasi interes de care se bucura si in restul lumii. De altfel, pentru noi, cei implicati in aceasta competitie, una dintre motivatii este posibilitatea de a calatori pe toate meridianele si de a simti atasamentul fanilor”.

    Piquet Jr. a efectuat apoi o demonstratie de karting pe circuitul Amckart din comuna Tunari (foto), dupa care i-a invitat pe jurnalisti sa incerce sa-i depaseasca performanta.

    Evident, nimeni nu a izbutit, insa castigatorul concursului, colegul Mihai Pumnea (TVR), cel care a obtinut cel mai bun timp, a primit in dar de la ING Asigurari de Viata o invitatie pentru doua persoane la cursa de F1 de la Hungaroring.
    Vizualizari: 1144
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »