rss

Pininfarina ne tachineaza cu Maserati Coupe

  1. 18/02/2007
  2. Tags: Maserati Coupe
    Vezi toate fotografiile (2)
    Carosierul italian vrea sa fie sigur ca toata suflarea celor bogati va fi prezenta dezvelirea celei de-a doua generatii a modelului Coupe, astfel incat a eliberat pe Internet cateva desene create la inceputul acestui proiect.

    Din aceste imagini rezulta ca masina (ce va fi prezentata, evident, la Geneva) se inspira mult din designul limuzinei Quattroporte, dar si ca ea va fi mult mai agresiva decat actualul model.

    Ea va fi de asemenea si mai mare si va avea nu mai putin de trei versiuni de caroserie: coupe 2+2 locuri, un cabriolet clasic cu acoperis din material textil si un coupe-cabrio cu patru locuri, o nisa pe care nici Maserati nu a putut sa o mai ignore.

    Din punct de vedere tehnic, masinile vor avea la dispozitie intr-o prima instanta un motor de 4,2 litri V8 de origine Ferrari, urmand ca mai tarziu sa fie disponibil si un top model cu aceeasi configuratie, dar de 4,5 litri, asteptat cu circa 500 CP.

    Fanii pilotajului vor avea si ei motiv de bucurie: pe langa pastrarea cutiei Camboicorsa, Maserati are de gand sa echipeze noul Coupe cu o transmisie cu sase rapoarte de la ZF, cu padele la volan. 
    Vizualizari: 936