rss

Piese noi pentru siguranta autoturismului tau

  1. 10/05/2021
    Vezi toate fotografiile (1)

    Masinile nu sunt pentru totdeauna, ci, la un moment dat, au nevoie de schimbarea anumitor piese. Utilizarea constanta sau neutilizarea autoturismului duc la defectarea pieselor sau la uzarea lor. Folosirea masinii in mod constant este mult mai buna pentru autoturism decat neutilizarea ei, iar daca este necesara inlocuirea unor componente, apeleaza la piese noi pentru siguranta autoturismului tau!
    Piesele auto pot fi originale sau second hand, alegerea fiind in mainile tale
    Achizitionarea componentelor noi este mult mai eficienta si dovedita in timp. Atat pentru siguranta autoturismului, cat si pentru siguranta soferului si a celor din jur, alege intotdeauna piese auto noi! Site-ul piesenoi.ro dispune de o gama larga de produse de orice tip, pentru a fi de folos masinii tale. 
    In functie de brandul pe care il detii, modelul masinii si motorul acesteia, poti cauta doar piese pentru acesta. Tot pe site sunt disponibile piese pentru autoturisme de transportare a marfurilor sau motociclete. Gama variata de piese auto originale ajuta la o mai buna functionare a masinii tale, asadar nu ignora simptomele pe care le ofera aceasta! 
    Piesenoi.ro pune la dispozitia clientilor consumabile si accesorii precum uleiuri, frana de disc, bujii, frana de tambur, antigel, stergatoare de parbriz s.a.m.d. In categoria de filtre, de pe site poti comanda filtru pentru ulei, de aer, pentru combustibil, habitaclu, filtre hidraulice sau pentru sistemul de racire. 
    Motorul este cel care nu trebuie niciodata neglijat! 
    Orice defectiune aparuta la acesta poate duce la incapacitatea pornirii masinii sau oprirea ei brusca. Categoria corespunzatoare motorului include uleiuri pentru motor, curele de distributie, garnituri, cilindrii si pistoane, scuturi pentru motor, chiuloasa s.a.m.d. Alege piese noi pentru siguranta autoturismului tau si nu ignora niciun simptom anormal al masinii!
    Exista anumite piese care trebuie schimbate periodic si nu la defectarea lor. Anvelopele, stergatoarele de parbriz sau uleiul sunt doar cateva dintre ele. Schimbarile bruste de temperaturi te pot prinde la mare departare de casa cu anvelopele necorespunzatoare. Pentru a evita ca acest lucru sa se intample, analizeaza vremea inainte de drum si pregateste din timp anvelopele potrivite! Pe site-ul piesenoi.ro ai la dispozitie anvelope, jante, accesorii pentru acestea si sisteme pentru controlarea presiunii in anvelope. 
    Siguranta masinii inseamna siguranta soferului, a pasagerilor si a celorlalti participanti in trafic. Din acest motiv, trebuie sa fii atent la orice semn neobisnuit pe care il genereaza masina sau motocicleta ta. Ignorarea simptomelor anormale poate duce la blocarea anumitor functii ale masinii sau motocicletei, punand in pericol viata celor care conduc si a celor de pe sosea. 
    Nu stii ce piese sa alegi sau ai nelamuriri? Poti trimite intrebarile tale direct pe live chat-ul disponibil pe site. O alta modalitate de contactare este formularul de contact de pe site, unde poti cere si o oferta a unor piese daca este necesar. De asemenea, la email-ul comenzi@piesenoi.ro poti solicita piesele de care ai nevoie, fara sa comanzi de pe site. Orienteaza-te intotdeauna catre piese noi pentru siguranta autoturismului tau!

    Vizualizari: 843