rss

Pick-up-ul Volkswagen vine din Argentina

  1. 13/03/2008
  2. Tags: Pick-up volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)
    Acum doi ani circulau zvonuri despre un pick-up Volkswagen, care par sa se materializeze acum. In Argentina, unde se va si fabrica, producatorul german a demarat deja o campanie publicitara preliminara, un fel de teaser.
    Cum se vede si in poza, la dealerii VW au fost arborate panouri ce afiseaza o silueta de pick-up, acompaniata de un slogan, care tradus suna cam asa: "Volkswagen Pick-up pentru mediul rural. Produs in Argentina."
    Robust Pick-Up n-a fost inca expus, dar se stie ca va avea sasiu separat, deci va fi intr-adevar robust. Motoarele vor fi montate transversal (inginerii avand astfel acces la banca comuna de "organe"), va exista si o versiune 4x4, dar modelele de baza vor avea doar tractiune fata.
    Piata initiala se va limita la America de Sud, urmand sa fie extinsa catre America de Nord si Batranului Continent, desi se aud voci care nu cred ca Volkswagen va face acest pas.
    Germanii au neglijat aproape complet acest segment in ultimii ani, asta dupa ce nici in trecutul mai indepartat n-au excelat. Au avut in total doua modele, Caddy-ul bazat pe Golf I si Taro, care era defapt un Hilux cu sigle VW.
    Intre timp aceasta ramura a segmentului utilitar a cunoscut o crestere spectaculoasa, iar mare parte din vanzari se imparte intre trei producatori: Toyota, Nissan si Mitsubishi. Nemtii vor sa sparga acest triumvirat, doar ca s-ar putea sa fie cam tarziu.
    Vizualizari: 822