rss

Philips Delight, masina interactiva

  1. 23/07/2008
  2. Tags: Philips delight
    Vezi toate fotografiile (6)

    Numele suna bine, Philips Delight, si ne face sa ne gandim ca este vorba despre un vehicul electric. Proiectul unui vehicul compact de oras cu propulsie pe baza de baterie apartine unei companii care nu construieste masini, ci produse electronice si electrocasnice. Este vorba despre concernul olandez Philips.

    Cu simplicitatea ca element dominant al limbajului de design minimalist, Philips Delight ascunde detaliile inutile, atat la exterior, cat si la interior, in incercarea de a afisa un aspect "cuminte", insa ofera utilizatorului numeroase posibilitati de personalizare alegand dintr-o paleta larga de modele pentru exterior.

    Caroseria acestui prototip este realizata dintr-un material plastic translucid care face ca elementele pe care utilizatorul le foloseste pentru costumizarea masinii sa fie vizibile cand si cum doreste acesta.

    Acest limbaj de design orientat catre interactiunea dintre utilizator si vehicul va permite, spre exemplu, ca masina sa detecteze si sa recunoasca gesturile pe care proprietarul le face cu mana si imediat sa deschida usile.

    In habitaclu, scaunele pot fi personalizate cu diversi nano-polimeri si o spuma speciala care memoreaza formele, oferind maxim de confort, fiind pozitionate fata in fata.

    Vizualizari: 627
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »