rss

Peugeot 407 SW de la Irmscher

  1. 11/04/2008
  2. Tags: Peugeot 407
    Vezi toate fotografiile (5)

    Daca v-ati intrebat vreodata ce vor conduce pilotii lui Peugeot in zilele premergatoare startului cursei de la Le Mans, iata ca auto.ro va ajuta cu un raspuns scurt si la obiect: modele 407 Station Wagon modificate de nemtii de la Irmscher, care, in mod normal, se pricep de minune sa “gadile” modelele lui Opel.

    Numita RC Line, noua linie de individualizare propusa de tunerul german a fost anuntata inca de anul trecut la Salonul Auto de la Frankfurt de un model 4007, insa prezenta acestor combi-uri la cea mai importanta cursa de anduranta din lume este parca un mod si mai bun de a arata de ce esti in stare.

    Din punct de vedere tehnic, 407 SW RC Line nu are prea multe modificari comparativ cu modelul de serie, doar evacuarea custom din otel inoxidabil asigurand o respiratie ceva mai buna la nivelul agregatului.

    Mult mai evidente sunt insa schimbarile de natura estetica, Irmscher montand o grila de radiator cromata in stil plasa, un spoiler frontal agresiv, un set de praguri laterale evazate, un eleron in prelungirea plafonului si patru roti cu jante din aliaj usor, de 18 inch diametru.

    Mai mult, interiorul a fost personalizat cu nenumarate insertii din piele special tratata, astfel incat eroii lui Le Mans 24h sa se simta cat mai confortabil inaintea marei incercari.

    Vizualizari: 3394