rss

Peugeot 207 RC, la Geneva

  1. 11/02/2007
  2. Tags: Peugeot 207 RC
    Vezi toate fotografiile (2)
    Urmasul celebrului 205 GTi si al mult mai recentului 206 RC va fi prezentat la Geneva drept cel mai sportiv model al gamei 207.

    Totusi, dat fiind faptul ca lumea s-a schimbat mult din anii ’80 incoace, noul Peugeot 207 RC va merge pe mana unei imagini de vehicul „multitalentat”.

    Pentru a suporta noile forte, trenul de rulare al lui 207 RC a fost revizuit in consecinta (suspensiile si articulatiile au fost intarite, bara de torsiune spate a fost rigidizata, iar arcurile si amortizoarele au o setare mai sportiva), franele se bazeaza pe discuri mai mari si directia a fost recalibrata.

    Latura sportiva poate fi suplimentar accentuata de un ESP complet decuplabil si de sistemul SSP (Steering Stability Program) care este mai eficient decat clasicul ABS prin faptul ca aplica mai multa forta de franre rotilor cu aderenta mai buna si, anticipand instabilitatea vehicului, transmite cuplu in sistemul de directie pentru a ajuta soferul sa detina controlul aspura directiei de deplasare.

    In caz ca exteriorul nu te-a convins, habitaclul lui 207 RC va avea o ultima sansa sa o faca: scaune sport, tapitate in alcantara si cusute cu ata deschisa la culare, instrumentar de bord cu ceasuri cu ornamente cromate si ace indicatoare rosii, volan imbracat in piele perforata si pedalier din aluminiu – de toate vei avea parte la bordul lui 207 RC.

    De aici incolo, doar o suita de sicane vor mai sta intre tine si decizia de a semna avansul...
    Vizualizari: 1010
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »