rss

Pentru prima data in oferta Skoda. Noul Superb iV a intrat in productie

 1. 20/09/2019
 2. Tags: productie skoda superb iv, Skoda, Skoda Superb, skoda superb iv, superb iv
  Vezi toate fotografiile (3)

  Odata cu lansarea lui Superb facelift, Skoda a prezentat lumii intregi si primul sau model plug-in hybrid. Este vorba despre Superb iV, un sedan echipat cu un motor pe benzina de 1.4 litri TSI si o unitate electrica, care dezvolta impreuna 218 cai putere si 400 Nm cuplu.

  Inginerii au montat o baterie cu capacitatea de 37 Ah si 13 kWh care ii permite limuzinei din Mlada Boleslav sa parcurga pana la 55 de kilometri in modul full-electric. Aceasta valoare este conforma cu standardul WLTP.

  Dupa o investitie de aproximativ 12 milioane de euro in uzina de la Kvasiny, Skoda a anuntat ca Superb iV a intrat pe linia de asamblare la aceeasi fabrica unde se mai produce SUV-ul Kodiaq, Seat-ul Ateca, Cupra Ateca sau Superb-ul cu motorizari conventionale.

  "Startul productiei de serie pentru Skoda Superb iV este un pas mare pentru viitor. In ultimele luni am facut modificarile necesare pentru a incepe productia primului nostru plug-in hybrid la uzina de la Kvasiny," a declarat Michale Oeljeklaus, membru in consiliul de administratie pentru Productie si Logistica Skoda.

  Vizualizari: 2177