rss

Pasi importanti pentru un viitor sustenabil: Nokian Tyres isi propune sa lanseze pana in 2025 anvelope fabricate exclusiv din materiale ecologice

  1. 02/02/2021
    Vezi toate fotografiile (2)

    Nokian Tyres initiaza demersuri constante catre un viitor sigur si sustenabil. In acest sens, unul dintre cele mai importante obiective ale companiei este lansarea unei anvelope concept, realizata exclusiv din materiale regenerabile si reciclate, pana in 2025.
    Anvelopele de iarna premium Nokian Tyres sunt apreciate de soferii care isi doresc sa se bucure de siguranta si predictibilitate in timpul condusului, iar compania face toate demersurile necesare pentru a continua sa le ofere aceste beneficii consumatorilor.
    „Dezvoltam anvelopele Nokian Tyres tinand cont de experienta acumulata in zeci de ani de activitate si de cunostintele dobandite in ceea ce priveste condusul pe timp de iarna. Fiecare generatie de noi anvelope se bazeaza pe cea anterioara, deoarece invatam si dezvoltam permanent modalitatile de adaptare la lumea aflata intr-o continua schimbare din jurul nostru, prioritizand intotdeauna siguranta consumatorilor.”, declara Anu Moisio, Brand Manager, Nokian Tyres.
    In 1934, Nokian Tyres a inventat prima anvelopa de iarna din lume. Aceasta a fost dezvoltata tinand cont de nevoia de siguranta pe toate tipurile de drumuri, garantand o experienta de condus sigura si confortabila in toate conditiile de zapada, gheata, ploaie sau soare. Nokian Tyres este de parere ca siguranta inseamna mai mult decat predictibilitate in timpul sofatului.
    Astfel, prin actiunile viitoare, compania isi propune sa contribuie la binele general al planetei.
    „Ne dorim sa le confirmam soferilor care folosesc anvelopele Nokian Tyres ca alegerea lor inseamna, pe langa siguranta familiei lor, o contributie esentiala la un viitor mai bun al lumii in care traim.”, continua Moisio.
    Toate operatiunile Nokian Tyres, de la cercetare si dezvoltare, pana la productie, au ca obiectiv o lume mai sigura. Compania selecteaza materii prime din surse sustenabile, reduce emisiile si deseurile din productie si analizeaza amanuntit logistica si canalele proprii de productie. In plus, Nokian Tyres si-a asumat dezvoltarea unor anvelope cat mai eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil, fabricate din materiale durabile. 
    „Suntem pionieri in industrie de aproape 90 de ani, iar soferii beneficiaza astazi de multe dintre inovatiile noastre. Credem ca prin aceste anvelope concept vom pune bazele unor noi principii de dezvoltare si de productie pentru un viitor mai bun.”, este de parere Olli Seppala, Head of R&D, Nokian Tyres. 
    Nokian Tyres produce deja anvelope sustenabile. In acest sens, compania utilizeaza pentru produsele sale materiale ecologice precum uleiul de rapita si cerceteaza activ noi materiale prietenoase cu mediul si materiale reciclate.

    Vizualizari: 2696