rss

Parc de distractie Ferrari in Abu Dhabi

  1. 16/02/2007
  2. Tags: Abu dhabi, Disneyland al automobilismului
    Vezi toate fotografiile (1)
    Capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi, va gazdui un parc tematic Ferrari. Se pare ca fanii marcii italiene se vor putea bucura de un adevarat Disneyland al automobilismului, intins pe o suprafata de 250.000 metri patrati si care va cuprinde 24 de atractii speciale pentru vizitatori.

    Intre acestea, vor figura un turn G-Force de 70 de metri sau un montaigne-rousse dublu in care pasagerii vor avea posibilitatea sa concureze unul cu altul!

    Evident, nu vor lipsi atractiile clasice pentru fanii sporturilor cu motor, precum piste de karting, de raliu sau chiar de rally-raid pe dune.

    Va exista, in plus, si o zona in care se va putea asista la simulari ale perioadei de alimentare si schimb de pneuri la boxele teamului de Formula 1, dar si o alta in care, cei care doresc, isi vor putea testa abilitatile care i-ar putea propulsa catre un post in rindul celor care au privilegiul de a face parte din echipa de la pit a Scuderiei.

    In plus, cei care vor vizita aceasta locatie vor avea posibilitatea sa achizitioneze, la preturi speciale, o gama completa de obiecte promotionale care poarta sigla Ferrari, numarul de obiecte urmind sa fie, potrivit presei britanice, de peste 20.000.
     
    Parcul Ferrari va fi deschis publicului in 2009 si urmeaza sa fie realizat de Benoy Architects. Complexul este proprietatea unei companii mixte din care fac parte compania de la Maranello, prin intermediul agentului sau in Emiratele Arabe Unite, Al Tayer Motors, si Aldar Properties, o firma care are sediul in Dubai.
    Vizualizari: 1120