rss

Pachet sport pentru Mercedes SL

  1. 28/02/2007
  2. Tags: Mercedes SL
    Vezi toate fotografiile (2)
    Superbul roadster din Stuttgart se pregateste sa predea stafeta unei noi generatii, dar inainte de asta va da posibilitatea viitorilor sai clienti sa opteze pentru un pachet vizual cu tenta sportiva, ce va fi disponibil doar pentru modelele SL 350 si SL 500.

    Exteriorul va fi dominat destul de autoritar de prezenta jantelor de 19 inch in cinci spite, ce amintesc destul de evident de cele specifice tunerului oficial AMG, doar ca sunt ceva mai elegante.

    Cele din fata vor dezvalui si prezenta unor etrieri de frana vopsiti in argintiu, ce actioneaza un sistem de franare cu discuri ventilate. La interior tema argintiului este continuata de cusaturile prezente pe scaune, bord, consola centrala, volan, capitonajul schimbatorului de viteze si panourile interioare ale usilor, precum si de marginile covoraselor pentru picioare.

    Cel putin in combinatie cu pielea neagra, pielea perforata de pe volan si insertiile de aluminiu, habitaclul unui SL Sport va arata demential.

    Insa Mercedes are ceva special si pe partea tehnica a acestui pachet de 2.975 de euro: cutia de viteze 7G-Tronic a primit un upgrade in ceea ce priveste rapiditatea schimbarilor treptelor, care se fac acum cu 30% mai repede.

    Un motiv in plus sa nu mai fii complexat de prezenta unui simplu V6 sub foaia de metal desfasurata in fata ochilor...
    Vizualizari: 865