rss

Pachet S-Line pentru Audi A5

  1. 12/04/2007
  2. Tags: A5, Audi, S-Line
    Vezi toate fotografiile (1)
    Poate ca nu toti vor avea bani de un Audi S5 sau, mai „grav”, RS5, dar marca din Ingolstadt nu ii va dezamagii pe cei care asteapta ceva sportivitate din partea coupe-ului.

    Astfel, macar o parte din frustrarile legate de performantele masinii vor putea fi rezolvate cu ajutorul pachetului sport S-Line.

    Acesta presupune mai mult decat o simpla operatiune de cosmetizare a masinii, incluzand montarea unui kit de suspensie cu coboara masina cu 10 mm si a unor jante de 18 sau 19 inch, in doua modele: cu 20 sau sapte spite.

    Totusi, si mai multe diferente veti nota ajunsi in habitaclu: scaunele sport cu suport lombar ajustabil electric sunt tapitate in piele Nappa marcata cu logo-ul S-line (optional exista si o tapiterie din piele perforata), volanul sport cu trei spite este de asemenea imbracat in nobilul material, iar usile sunt decorate cu insertii din aluminiu natur.

    In plus, la exterior, declaratia setului de jante va fi sprijinita de logo-ul S-line si barele de protectie fata/spate redesenate.

    Costul acestui pachet dinamic? Nu mai mic de 1.440 de euro si nu mai mare de 2.040 de euro.
    Vizualizari: 1969