rss

Pachet M pentru Serie 3 Coupe

  1. 06/08/2007
  2. Tags: BMW , BMW, Pachet M, Serie 3 coupe
    Vezi toate fotografiile (1)
    Una din problemele fiecarei generatii de BMW M3 a fost pretul sensibil mai mare decat al oricarui alt Serie 3, un aspect rezolvat de fiecare data cu un pachet optic ce imprima pe retina necunoscatorilor iluzia ca orice model de clasa medie BMW asemenea echipat este imbatabil intre doua semafoare.

    Ei bine, scamatoria va continua sa functioneze si in viitor, BMW eliberand kit-ul vizual M Aero Pack ce va trebui sa te pazeasca de amatorii de liniute pana la finalul carierei actualului Serie 3 Coupe.

    Pachetul optic nu rateaza nici o parte componenta a peisajului exterior, propunand schimbari importante la nivelul partii frontale, posterioare si la cel al rotilor.

    Astfel, avem de-a face cu un nou spoiler in fata, “macinat” de prize de aer imense, cu un set de praguri laterale evazate si cu un nou bumper pentru finalizarea liniei fundului masinii, in timp ce sub bosajele bombate apar patru roti dolofane, cu jante asimetrice de 18 sau 19 inch si pneuri de 225 mm pe fata si 255 mm pe spate.

    Nici trenul de rulare nu a scapat de mana inginerilor BMW, el beneficiind de pachetul M pentru suspensii ce coboara masina cu inca 15 mm.

    Schimbari drastice s-au efectuat si la interior, acolo unde fundul soferului si al pasagerului din dreapta se vor scufunda in scaune de tip scoica si unde mainile vor atinge pielea de pe volan, schimbator de viteze si manerul franei de mana.

    Insertiile de aluminiu
    natur vor completa decorul, insa punem pariu ca cel mai mandru vei fi de pragurile inscrptionate cu sigla M, martori indiscutabili ca trucul e cat se poate de, eh, adevarat.
    Vizualizari: 1108