rss

Opel Vectra C de la JMS

  1. 30/03/2009
  2. Tags: JMS, Opel, Tuning, Vectra
    Vezi toate fotografiile (4)


    Tunerul german JMS a prezentat un nou kit de caroserie pentru Vectra, prin care a urmarit readucerea prospetimii modelului recent inlocuit cu Insignia.

    Destinat versiunii cu facelift a lui Vectra C, lansata in 2006, pachetul include numai modificari de ordin estetic, insa, gratie coborarii garzii la sol, are efecte benefice si asupra comportamentului rutier. Pentru ca, in viziunea JMS, primul lucru care se impunea in cazul acestui proiect era chiar coborarea masinii, lucru realizat prin inlocuirea amortizoarelor de serie cu unele semnate H&R. Vectra C a devenit, astfel, cu 55 mm mai joasa in partea din fata si 45 mm in spate.

    Elementele caracteristice lui JMS Opel Vectra C sunt prelungirea inferioara a spoiler-ului frontal, care ii da un aer mult mai agresiv, si grila de pe care se remarca lipsa logo-ului.

    Kit-ul mai include flanse distantiere de 15 mm la rotile spate si jante de 19 inch. Pentru cei care doresc mai mult, JMS ofera un nou sistem de evacuare, filtru de aer sport si reprogramarea ECU.

    Vizualizari: 6136