rss

Opel renunta la Signum

  1. 10/05/2007
  2. Tags: Opel, Signum
    Vezi toate fotografiile (1)
    Divizia europeana a numarului doi mondial s-a hotarat sa renunte a mai fabrica nava-amiral a gamei sale incepand cu mijlocul anului viitor, din cauza lipsei de clienti si a nevoii fabricii din Ruesselsheim de capacitate de productie.

    Opel a vandut doar 8.040 de unitati Signum in ultimele 12 luni, marele cross-over putand fi urmat pe esafod, in viitor, si de Tigra Twin Top.

    Signum moare pentru a-i face viitorului Vectra, despre care se spune deja ca va marca o revolutie in segmentul mediu inferior al pietei din Europa.

    Deja fabrica din Ruesselsheim a fost utilata si modernizata in consecinta, urmand a primi procesul de fabricatie al acestei masini, dar si pe cel corespunzator catorva modele Saab si chiar Saturn Aura.

    Incepand din aceste momente si pana in 2011, nu mai putin de opt modele complet noi isi vor face aparitia in nomenclatorul de produse al GM Europe (printre ele, doua model Opel si trei Saab), varf de lance urmand a fi un nou coupe bazat pe viitorul Vectra, ce va aparea in 2009. Abia asteptam.
    Vizualizari: 830
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »