rss

Opel lanseza noul Adam la Paris

  1. 14/08/2012
  2. Tags: adam, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Opel va lansa la Salonul Auto de la Paris noul Adam, cea mai noua propunere a germanilor destinata traficului urban. Modelul va fi oferit initial in compania a trei motorizari pe benzina si beneficiaza de un nou sistem de infotainment.

    Constructorul auto german aduce la Paris noul Adam. Modelul masoara 3,7 metri in lungime si 1,72 metri in latime, fara oglinzi, dimensiuni potrivite pentru mediul urban. City car-ul poate transporta patru persoane.

    Gama de propulsoare va fi compusa initial din trei motoare pe benzina (1,2 litri si 70 CP, 1,4 litri si 87 CP si 1,4 litri si 100 CP), combinate cu o transmisie manuala cu cinci trepte de viteza.

    Toate unitatile beneficiaza de pachetul tehnologic ecoFLEX, inclusiv sistemul Start/Stop, pentru reducerea consumului de carburant. Ulterior, modelul ADAM va fi prevazut cu o noua generatie de motoare pe benzina de dimensiuni mici, prevazute cu turbocompresor si sistem de injectie directa, ce  va fi combinat cu o generatie noua de transmisii manuale cu sase trepte de viteza.

    Clientii noului Opel Adam vor putea alege unul dintre cele trei niveluri de echipare neconventionale. JAM este la moda, GLAM ofera o configuratie eleganta, iar SLAM este dedicat sportivilor. Primele modele vor fi disponibile la showrromuri din ianuarie 2013.

    Vizualizari: 1464