rss

Opel GT de la Koenigseder

  1. 10/12/2007
  2. Tags: Koenigseder, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)
    Lumea tunerilor poate fi considerata, la rece, una destul de monotona, in care lucrurile se petrec aproape de fiecare data la fel: ateliere mai mult sau mai putin cunoscute preiau diverse modele, le modifica si le vand apoi la preturi piperate (in functie, evident de nivelul tuningului). De aceea, germanii de la Koenigseder s-au gandit ca programul pregatit pentru Opel GT merita mai mult decat o prezenta anonima intr-un calup de stiri, pregatind si o campanie de promovare a produsului sa-i zicem interesanta.

    In primul rand masina se numeste GT’aime (avand deci o pronuntie foarte apropiata de frantuzescul “je t’aime” – “te iubesc”) si, ca si cum asta nu ar fi fost suficient de bizar, comunicatul de presa al tunerilor mai ca nu invita sotiile sa-si insele barbatii, culegand amanti cu ajutorul sex-appeal-ului degajat de roadsterul Opel.

    In rest, intram in partea monotona: spoilerul fata modificat, kit-ul de suspensie si jantele Givanna Dalar de 20 de inch anunta prezenta unui motor de doi litri supraalimentat dus in 300 CP (asadar, cu 35 CP mai mult ca in serie), a carui performante ar trebui sa lase chiar si un Porsche Boxster intr-un nor de praf. Doamnelor, nu dupa voi vor tanjii amantii... 
    Vizualizari: 996