rss

Opel Astra facelift: Diesel biturbo de 195 CP

  1. 18/06/2012
  2. Tags: Astra, facelift, Opel
    Vezi toate fotografiile (16)

    Opel a publicat primele imagini si informatii oficiale cu noua gama Astra facelift. Cel mai mai vandut model al constructorului german vine cu o fata noua, versiunile GTC si OPC beneficiaza de parbriz panoramic, iar noutatea absoluta este reprezentata de motorul diesel biturbo de 195 CP.

    Noul Astra facelift este oferit cu o serie de modificari operate atat la nivel estetic, cat si din punct de vedere al motorizarilor si tehnologiilor disponibile. In partea frontala se remarca un nou calandru ale carui "aripi" amintesc de versiunea GTC.  

    Si linia LED-urilor din interiorul blocurilor optice frontale a fost reimprospata, iar posteriorul vine cu mici schimbari la nivelul zonei pentru placuta de inmatriculare, acum mai generoasa. Totodata, casa auto propune parbrizul panoramic pentru Astra GTC si OPC, acestea fiind echipate cu suspensie HiPerStrut pe puntea fata.

    Cea mai interesanta noutate ramane noul motor diesel biturbo, capabil sa dezvolte o putere de 143 kW/195 CP si un cuplu impresionant de 400 Nm. Echipat cu acest propulsor, noul Opel Astra facelift sprinteaza de la 0 la 100 km/h in 7,8 secunde si atinge o viteza maxima de 222 km/h, in timp ce consumul mediu declarat este de numai 4,4 litri/100 km (gratie sistemului Start & Stop).

    Unitatea "imprumutata" de la Insignia completeaza oferta de propulsoare compusa din unitatea de 280 CP de pe noul OPC si noile unitati turbo pe benzina de 1.6 litri cu injectie directa ECOTEC SIDI.

    La capitolul tehnologii, popularul model al germanilor dispune de a doua generatie a camerei video frontale Opel Eye, cu asistentul optimizat pentru recunoasterea indicatoarelor rutiere (TSA II), sistemul de avertizare la depasirea benzii de circulatie (LDW), functia de indicare a distantei de urmarire (FDI) si sistemul de avertizare privind o coliziune frontala (FCA).

    Vizualizari: 5475
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »