rss

Opel are 56% crestere a inmatricularilor de vehicule noi in primul trimestru din 2018

  1. 05/04/2018
  2. Tags: Corsa, grandland X, Opel, vanzari auto
    Vezi toate fotografiile (3)

    Se pare ca romanii apreciaza masinile Opel si le cumpara in numar mare. Marca germana a inregistrat o crestere de 56% a masinilor noi inscrise in Romania fata de anul trecut, semn ca noile modele dau dovada de calitate si motoare eficiente.

    La finalul primului trimestru al acestui an, Opel România înregistrează cea mai mare creștere a numărului de autovehicule înmatriculate, din top 10, cca +56%, conform datelor rapoartelor zilnice de înmatriculări autovehicule noi (PC + LCV), disponibile la această dată. Rezultatul obținut în contextul în care piața înregistrează o creștere de doar 19% față de primul trimestru al anului trecut, marchează al cincilea an consecutiv de creștere în România pentru Opel. Dacă ne raportăm la numărul de unități, marca germană a înmatriculat în primul trimestru al acestui an cca 1.897 de modele, în timp ce anul trecut, în aceeași perioadă, înregistra 1.214.

    “Creșterea constantă din ultimii ani are la bază o ofertă deosebit de competitivă și introducerea de noi modele în gamă, precum SUV-ul de clasă B, Crossland X, și cel de clasă C, Grandland X. Pe lângă acești factori, un atu important al mărcii din Russelsheim îl constituie filosofia sa, aceea de a aduce în segmentul autovehiculelor de volum tehnologii inovatoare, disponibile, de regulă, în segmente premium”. Cristian Milea, Country Director Opel România.

    Opel a pregătit în continuare oferte competitive, în cadrul programului Remat propunând două dintre cele mai avantajoase pachete:

    Corsa Enjoy, 5 uși, motorizare 1.4 benzină - 90 CP - prețuri speciale de la 8.980 euro cu TVA și prima de casare incluse

    Astra sedan, motorizare 1.4 turbo, 140 CP – prețuri speciale de la 11.718 euro cu TVA și prima de casare incluse

    Informatii: www.Opel.ro

    Vizualizari: 1533
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »