rss

Opel a dezvaluit al doilea teaser cu noul Insignia

  1. 12/03/2008
  2. Tags: Insignia
    Vezi toate fotografiile (5)

    Constructorul german a dat publicitatii un al doilea teaser oficial cu viitorul sedan Insignia. Daca primul teaser ne oferise detalii despre blocurile optice spate, aceste noi imagini ne dezvaluie desginul noii grile frontale si cel al farurilor.

    Noul Opel Insignia va fi echipat cu cea mai noua tehnologie AFL, care regleza in mod automat distributia fasciculului luminos, in functie de conditiile de drum si de vizibilitate. Blocurile optice AFL, care vor debuta in premiera pe Insignia, vor beneficia si de lumini cu LED-uri.

    Noul model va inlocui actualul Vectra si isi va face debutul oficial la Salonul Auto de la Londra din luna iulie si va fi lansat pe piata spre sfarsitul acestui an.

    Pe piata nord-americana, Insignia va lua locul lui Saturn Aura, insa nu va traversa Oceanul decat undeva prin 2010.

    Cea mai noua versiune a modelului va avea un feeling premium mai pronuntat decat generatiile precedente si va creste considerabil in dimensiuni comparativ cu predecesorul sau.

    Noul Opel Insignia va fi construit pe o versiune modificata aproape complet a platformei GM Epsilon cu tractiune fata, denumita Epsilon II si va fi oferit in variante de caroserie sedan, hatchback si break.

    Puterea va fi furnizata de o gama de motorizari pe benzina si diesel cu 4 cilindri si V6. Varianta Aura pentru SUA va fi disponibila, foarte probabil, si cu un propulsor V8 nou, precum si in varianta hibrid similara cu noul Chevrolet Malibu.

    Vizualizari: 854