rss

OMV Petrom si Rompetrol au majorat preturile la carburanti

  1. 03/01/2012
  2. Tags: Motorina, OMV, Petrom, Rompetrol
    Vezi toate fotografiile (1)

    OMV Petrom si Rompetrol au scumpit carburantii cu pana la 10 bani pe litru, pe fondul cresterii accizelor si a cursului valutar.

    Dupa cum era de asteptat, odata cu inceputul noului an companiile petroliere au afisat tarife mai mari la combustibili. Desi accizele la motorina s-au majorat, preturile la benzina au suferit, in unele cazuri, modificari mai mari.

    In statiile Petrom sortimentele de benzina sunt cu 2 bani pe litru mai scumpe. Astfel, pentru un litru de benzina Premium fara Plumb 95 soferii vor fi nevoiti sa achite 5,39 lei iar pentru sortimentul Top Premium 99+, 5,76 lei.

    De cealalta parte, tarifele la motorina au crescut cu numai un ban pe litru, un litru de motorina OMV Diesel putand fi cumparat pentru 5,72 lei, in timp ce un litru de Euro Diesel 5 costa 5,54 lei.

    Si OMV a majorat preturile la benzina astfel: OMV MaxxMotion 95 şi OMV MaxxMotion 100 costa 5,49 lei, respectiv 6,13 lei pe litru. Sortimentele de motorina OMV Diesel si OMV MaxxMotion Diesel costa 5,73 lei, respectiv 6,02 lei pe litru.

    Tarifele afisate pe site-urile companiilor petroliere pot suferi modificari intr-un termen foarte scurt. Preturile afisate in statii sunt singurele aplicabile in momentul achizitiei de combustibil.

    Vizualizari: 6803