rss

OMV Petrom si Lukoil au majorat preturile la motorina

  1. 30/04/2013
  2. Tags: Benzina, Motorina, OMV, Petrom
    Vezi toate fotografiile (1)

    OMV Petrom si Lukoil au aplicat o majorare a preturilor la sortimentele de motorina comercializate in retelele proprii. In aceasta perioada, tot mai multi romani se deplaseaza in statiunile montane sau la mare, pentru a-si petrece vacanta de Paste.

    Pe fondul evolutiilor cotatiilor internationale la produsele petroliere, cat si a cursului valutar,  OMV Petro, si Lukoil au scumpit sortimentele de motorina comercializate in retelele proprii.

    Astfel, incepand cu 30 aprilie 2013, un litru de Motorina Standard costa 5,54 lei, iar Motorina Extra are un pret de 5,78 lei in statiile Petrom. In statiile OMV un litru de motorina OMV Diesel costa 5,77 lei iar un litru OMV MaxxMotion Diesel costa 6,08 lei.

    Pe de alta parte, tarifele la sortimentele de benzina au ramas la fel: un litru de Benzina Standard 95 costa 5,55 lei, in timp ce un litru de Benzina Extra 99 costa 5,98 lei. Gama de benzina OMV are preturi similare: un litru de benzina OMV MaxxMotion 95 costa 5,66 lei, iar un litru OMV MaxxMotion 100 costa 6,3 lei.

    Compania Lukoil a anuntat, de asemenea, astazi, o majorare a preturilor la motorina.

    Astfel, un litru de motorina Euro L Diesel poate fi achizitionat pentru 5,65 lei (+2 bani), iar un litru de motorina Super Diesel, pentru 6,05 lei (+2 bani). In cazul sortimentelor de benzina acestea au ramas nemodificate: un litru de benzina EuroLuk 95 costa tot 5,61 lei, iar un litru de benzina ECTO SPORT 98 costa 5,82 lei.

    Cel mai ieftin carburant, GPL-ul Auto a ramas de nemodificat, fiind comercializat tot cu 3,13 lei.

    Preturile carburantilor afisate mai sus reprezinta valorile medii in statii si pot suferi modificari intr-un termen foarte scurt.

    Vizualizari: 14160