rss

Oficial: noua Honda Accord Euro Tourer si sedan

  1. 11/02/2008
  2. Tags: Acord euro, Sedan, Tourer
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa ce mai devreme v-am prezentat ultimele poze-spion cu noua Honda Accord, constructorul japonez a dat publicitatii primele fotografii si detalii cu noua Accord Euro.

    Asa cum se poate observa in aceste imagini, masina este o evolutie a actualului model, desi este mai lata si ceva mai joasa decat predecesoarea sa si afiseaza un look mai cizelat prin bosajele mai mari care accentueaza ecartamentul mai lat.

    Prevazuta sa-si faca debutul oficial la Geneva, noua Accord Euro va veni atat in versiune break, cat si sedan, fiind disponibile trei variante de motorizare.

    Intre care si noul diesel botezat i-DTEC, care dezvolta 150 CP / 4.000 rpm si un cuplu de 350 Nm / 2.000 rpm. Vor mai fi oferite doua motoare pe benzina in 4 cilindri, un 2.0 / 156 CP si un 2.4 / 200 CP.

    Toate propulsoarele vor fi legate la o transmisie manuala cu 6 trepte, in timp ce versiunile pe benzina vor putea fi cuplate optional la o cutie de viteze automata cu 5 rapoarte. O transmisie automata pentru motorul i-DTEC va fi lansata la inceputul anului 2009.

    Noua Honda Accord Euro Tourer si sedan vor fi lansate pe piata la mijlocul acestui an.

    Vizualizari: 1045