rss

Oficial: Maserati Quattroporte facelift si Quattroporte S

  1. 23/06/2008
  2. Tags: Quattroporte, Quattroporte s
    Vezi toate fotografiile (8)

    Modelul Quattroporte este pe piata in actuala infatisare de aproape cinci ani, reusind sa atraga in aceasta perioada peste 15.000 de clienti de pretutindeni.

    Fiind unul dintre cele mai de succes modele din istoria Maserati, designerii italieni nu au dorit sa modifice drastic designul elegant al masinii astfel ca pentru versiunea restilizata au operat doar cateva schimbari minore la nivelul aspectului exterior si unele imbunatatiri mecanice.

    Printre aceste schimbari se numara noua grila cu bare verticale si noile blocuri optice fata care includ in partea lor inferioara becuri cu LED-uri pentru mersul pe timp de zi.

    De asemenea, masina dispune de niste oglinzi laterale complet noi, care au o forma mult mai aerodinamica decat cele de pe actualul model.

    Marea noutate pentru versiunea 2009 a modelului este introducerea versiunii Quattroporte S, care este propulsata de un motor V8 de 4,7 litri care dezvolta 430 CP ce a fost imprumutat de la GranTurismo S.

    In schimb, varianta standard a lui Quattroporte este echipata cu propulsorul traditional V8 de 4,2 litri si 400 CP care se regaseste si pe modelul precedent.

    Ambele motorizari sunt cuplate la o transmisie automata ZF cu sase trepte care poate fi actionata manual cu ajutorul clapetelor situate in spatele volanului.

    La interior se remarca noua consola centrala care beneficiaza de mai multe butoane pozitionate in jurul display-ului central. Totodata, a fost instalat si un nou sistem multimedia, in timp ce clientii pot comanda masina cu noile tapiserii din piele Marrone Corniola si Sabbia.

    Maserati Quattroporte si Quattroporte S vor fi aratate luna viitoare unui cerc select de clienti inainte de lansarea oficiala care va avea loc in septembrie.

    Vizualizari: 1143