rss

Oficial: iata noul Ford Focus CC facelift!

  1. 05/02/2008
Constructorul american a dezvaluit azi primele fotografii oficiale cu versiunea restilizata a modelului Focus Coupe-Cabrio, pe care il va prezenta in premiera mondiala la Geneva.

Noua versiune cabrio a lui Focus are un acoperis metalic sport retractabil, care a fost desenat la uzina Pininfarina din Bairo (Italia). Cu plafonul ridicat, noua masina ofera cel mai mare spatiu destinat bagajelor din segment (534 litri), iar cu el pliat, volumul portbagajului se reduce la 248 de litri.

Printre modificarile propuse de noul Focus CC se numara noua parte frontala care ofera cunoscutul look realizat in limbajul de design Kinetic. Aceasta include o capota noua cu un design tridimensional, o noua grila, precum si noi blocuri optice si spoilere.

La interior, noul model beneficiaza de unele imbunatatiri: ceasuri de bord iluminate in rosu, sistemul de pornire fara cheie, navigatia si sistemul audio dotat cu Bluetooth si conexiune USB.

Gama de propulsoare cuprinde o serie de motoare pe benzina Duratec si dieseluri Duratorq, cu puteri de la 100 CP (pentru motorul de 1,6 litri) si pana la varful de gama de 145 CP (diesel). Ambele sunt legate la o cutie manuala cu cinci rapoarte sau la o transmisie automata de tip FN.
Vizualizari: 1174