rss

Oficial: Central Europe Rally trece prin Romania!

  1. 04/02/2008
  2. Tags: ASO, Romania, Ungaria
    Vezi toate fotografiile (1)
    Organizatorii Raliului Dakar, Amaury Sports Organisation (ASO), au anuntat astazi oficial ca raliul care va inlocui in acest an cursa africana, denumit Central Europe Rally, va strabate Ungaria si Romania.

    Startul cursei se va da la Budapesta pe 20 aprilie si se va intinde pe o distanta de aproape 3.000 km, jumatate reprezentand probe speciale.

    Raliul va trece prin zona de nord-vest si centru a Romaniei, mai precis prin Baia Mare si Sovata, si se va termina langa Lacul Balaton din Ungaria sase zile mai tarziu.

    Dupa cum informeaza Eurosport, ASO a anuntat ca marcile care participa de obicei in Raliul Dakar, BMW, Mitsubishi, Volkswagen si Schlesser, precum si liderii clasei moto, KTM, sunt interesati sa se inscrie in central Europe Rally.

    Dupa cum se stie, editia din acest an a Raliului Dakar a fost anulata cu o zi inainte de startul oficial, din motive de securitate, ca urmare a atentatului in care au fost ucisi patru turisti francezi de o banda rebela care are legatura cu temuta Al-Qaeda.

    ASO a confirmat faptul ca in saptamanile urmatoare vor anunta oficial raliul Dakar 2009, competitie care anul viitor va avea loc, dupa toate probabilitatile, in Chile.
    Vizualizari: 879
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »