rss

Oficial: BMW M3 sedan facelift

  1. 30/07/2008
  2. Tags: M3 sedan, M3 sedan facelift
    Vezi toate fotografiile (8)

    Dupa ce a prezentat versiunea restilizata a modelului Seria 3, constructorul bavarez a dat publicitatii primele imagini cu facelift-ul aplicat celei mai sportive variante a compactei BMW, M3 sedan.

    Desi nu a suferit modificari majore, noul M3 arata mai bine decat predecesorul sau. Astfel, la fel ca sedan-ul BMW Seria 3, noul M3 a primit un set de blocuri optice spate noi inspirate de cele ale noii generatii a limuzinei de lux Seria 7, precum si un nou eleron mai profilat care este incorporat in linia portbagajului.

    La interior, consola centrala a fost revizuita, deasupra acesteia fiind montata o noua cotierea. De asemenea, noul M3 sedan dispune de finisari noi, dar mai ales de noua generatie a sistemului iDrive cu comanda pe consola centrala, ale carui informatii sunt afisate pe un display color de 8,8 inch de inalta rezolutie, dar si de un sistem de navigatie imbunatatit.

    Din punct de vedere mecanic, noul BMW M3 sedan este propulsat de acelasi motor V8 de 4,0 litri, care dezvolta 420 de cai-putere.

    Galerie foto aici

    Vizualizari: 1218