rss

Oficial: acesta este noul Kia Soul!

  1. 22/05/2008
  2. Tags: KIA Soul
    Vezi toate fotografiile (5)

    Constructorul coreean a dat publicitatii in aceasta dupa-amiaza primele fotografii cu noul model de clasa compacta Soul, care isi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie.

    Productia lui Soul va incepe in Coreea in luna septembrie si in China in decembrie, iar primele masini vor ajunge in showroom-urile din Europa la inceputul anului viitor, iar pe pietele din America de Nord si China ceva mai tarziu.

    Versiunea de serie a lui Kia Soul deriva din conceptul cu acelasi nume prezentat la Detroit in 2006. Prototipul fusese desenat de studiourile de design Kia din Californioa si din Coreea de Sud, insa versiunea finala de serie a fost creata de echipa de design de la Kia Europe, in frunte cu noul sef, Peter Schreyer, care a respectat noul limbaj de design al marcii coreene.

    Masina va fi propulsata de un motor pe benzina de 2,0 litri, va avea tractiune pe puntea fata si va putea gazdui cinci adulti.

    Kia spera sa-si dubleze vanzarile globale pana in 2010 prin introducerea in gama a mai multor modele noi sau restilizate. Primul pas in acest sens va fi facut in luna iulie, cand va fi lansat facelift-ul SUV-ului Sportage, care va fi urmat de Soul si de doua noi sedanuri anul viitor.

    Producatorul sud-coreean intentioneaza, de asemenea, sa inaugureze prima sa fabrica in SUA, statul Georgia, unde doreste sa construiasca peste 300.000 de unitati pe an.

    Vizualizari: 931
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »