rss

OFICIAL: Dacia Duster primeste anul acesta o versiune pick-up de fabrica

  1. 08/02/2019
  2. Tags: Dacia, dacia duster, dacia duster pick up, duster pick up
    Vezi toate fotografiile (1)

    Constructorul roman de automobile a incheiat anul 2018 cu record istoric de vanzari. La nivel global au fost comercializate 700.000 de exemplare, iar pentru 500.000 dintre acestea au ajuns pe Batranul Continent.

    Si 2019 se anunta un an bun, iar printre surprizele pregatite se numara si un Duster Pick-up. Pana acum, o astfel de versiune era construita de carosierul Romturingia dar Dacia va asambla o versiune proprie de Duster Pick-up.

    Anuntul a fost facut de Hakim Boutehra, director general Renault Commercial Roumanie, intr-un interviu acordat publicatiei 0-100.ro: "Acum este in procedura de omologare spre a putea fi vanduta [...] Sunt implicati specialisti de la Romturingia, specialistii nostri de la RTR Titu si departamentul nostru de marketing."

    Acelasi Boutehra a mai precizat ca noul Duster Pick-up va fi un vehicul utilitar. Cat despre data lansarii, oficialul nu a facut declaratii in acest sens dar potrivit sursei citate acest lucru ar putea sa se intample in al doilea trimestru al acestui an.

    Tot in 2019, Dacia va lansa cel putin trei editii speciale pentru modelele din gama, inclusiv pentru Duster.

    Vizualizari: 4028