rss

Official Car of MotoGP: BMW M prezinta noul BMW i4 M50 Safety Car pentru Cupa Mondiala FIM Enel MotoE

  1. 22/08/2021
    Vezi toate fotografiile (1)

    Prezentarea primului Safety Car complet electric de la BMW M: BMW M GmbH, "Masina Oficiala a MotoGP", va dezvalui noul BMW i4 M50 Safety Car pentru Cupa Mondiala FIM Enel MotoE cu ocazia Grand Prix-ului de Motociclism al Austriei, care are loc la 15 august pe Red Bull Ring (Austria). Acesta va inlocui BMW i8 Safety Car, care anterior a condus plutonul in competitia motocicletelor electrice, care are loc in cadrul programului de sustinere pentru MotoGP.
    Noua masina de siguranta pentru Cupa Mondiala FIM Enel MotoE se bazeaza pe BMW i4 M50, care va fi lansat in noiembrie 2021. Primul automobil de performanta complet electric de la BMW M GmbH va oferi o placere intensa de a conduce. Cu un motor electric atat pe puntea fata, cat si pe cea spate, generand o putere totala de 400 kW/544 CP, si tehnologia sasiului specifica M, ofera o dinamica fascinanta. Experienta de condus plina de emotie este subliniata in special de acustica de condus, care a fost dezvoltata special pentru automobilele BMW M electrice. Cu toate proprietatile sale, BMW i4 M50 reprezinta baza perfecta pentru utilizarea ca Safety Car in MotoE.
    "Cu BMW i4 M50, intram intr-o noua era si prezentam primul nostru M cu un sistem de propulsie complet electric", spune Markus Flasch, directorul executiv BMW M GmbH. "Prin primul automobil BMW M electric stabilim cursul pentru un viitor, in care combinatia dintre automobile extrem de sportive si performante si electrificare este o tema interesanta. Aratam ca tot ceea ce oamenii au ajuns sa pretuiasca la M - experienta de condus plina de emotie tipica M, cu sportivitate, putere si dinamica - este posibila si intr-un automobil complet electric. In timp ce versiunea de productie a modelului Gran Coupe cu patru usi va intra pe piata in toamna, fanii nostri se pot bucura de premiera mondiala pe circuit in aceasta vara. Nu ar putea exista un Safety Car mai potrivit pentru MotoE decat BMW i4 M50 - performanta pura, complet electrica. Asteptam cu nerabdare premiera de la Spielberg."
    Cupa Mondiala FIM Enel MotoE face parte din calendarul Campionatul Mondial MotoGP din 2019. Seria complet electrica, cu motociclete Energica, ofera curse palpitante, cu dueluri directe, si batalii interesante pe unele dintre cele mai emblematice circuite din cursele de motociclete.

    Vizualizari: 781