rss

Oferta speciala: masini din Statele Unite

  1. 15/06/2008
  2. Tags: Discount, Europa, Statele unite
    Vezi toate fotografiile (1)
    Ceea ce pierd companiile auto europene in Statele Unite din cauza dolarului slab putem castiga noi, locuitorii de pe Batranul Continent, cumparand masini fabricate aici si vandute acolo.

    Tot mai multi europeni profita de pe urma acestui discount fara voie, care poate ajunge si la 30% chiar si dupa includerea costurilor de transport, inmatriculare si plata taxei de poluare.

    Dealerii auto americani, loviti in plin de cresterea incredibila a pretului benzinei – ce a atras o scadere dramatica a volumului de vanzari de masini noi – sunt mai mult decat bucurosi sa scape de exemplarele nevandute, astfel incat suntem primiti cu bratele deschise.

    Exemple de clienti care au profitat din plin de pe urma acestei siuatii sunt foarte multe, chiar si in Romania o sumedenie de personaje instarite alegand sa cumpere masini premium si de lux din Statele Unite pentru simplul fapt ca pot face economii de mii de dolari.

    Dintre toate acestea merita insa amintita performanta financiara a unui german, care a “salvat” aproape 31.000 de $ dupa ce a importat din SUA un Volvo XC90 vechi de un an (pe care a platit 36.000 de $), un Volvo XC70 la fel de “batran” (care a costat 27.000 de $) si un BMW X3 vechi de doi ani (achizitionat cu 27.000 de $).

    Dupa ce a calculat transportul si restul taxelor aferente, omul a ajuns la concluzia ca a economisit intre 20% si 30% la fiecare masina, comparativ cu pretul pe care l-ar fi platit in Germania.

    Super, dar nu pentru mult timp. Si asta pentru ca nici constructorii europeni nu sunt atat de naivi pe cat am crede, planuind deja o serie de masuri pentru stoparea acestui "narav".

    Cel mai mult ii va ajuta in atingerea obiectivului procedurile prin care trebuie sa treaca un client pentru ca masina sa importata din SUA sa respecte normele de poluare si de siguranta de aici, modificarile suferite de aceasta putand afecta garantia oferita de producator.
    Vizualizari: 2010