rss

Ocean's Twelve

  1. 21/12/2006
  2. Tags: Mercedes Ocean Drive
    Vezi toate fotografiile (2)
    Ganditi-va la domenii somputoase, iaht-uri prea lungi sa incapa intr-un doc obisnuit si pungi din catifea neagra abundand de pietricele stralucitoare. Ocupati-va memoria cu zile consumate in preajma unor staruri de cinema si nopti pierdute in cele mai extravagante cazinouri.

    De abia atunci – si numai atunci – vei fi pregatit sa iei loc in cel mai special Mercedes de la 600 incoace: Ocean Drive.Bineinteles, Mercedes putea pur si simplu sa faca o varianta decapitata a lui CL, dar atunci toata magia accesului in magnificul interior tapitat cu cea mai fina piele din lume ar fi disparut, inghitita de puhoiul de decapotabile clasice, cu doua portiere.

    O asemenea bijuterie nu putea avea drept propulsie decat un V12, mai precis motorul de 5,5 litri biturbo preluat de pe S600, capabil de 517 CP. Dar nu de puterea aceasta vei fi interesat, ci de cea care-i va face pe cei din jur sa te considere, eh, un tip puternic, in timpul plimbarilor pe cele mai aglomerate bulevarde. Pe langa tine, un Maybach si proprietarul sau vor arata ca un jucator burtos de biliard comparativ cu un lord al snooker-ului.

    Iar in aceste cercuri, credeti-ma – vei fi mult mai respectat prins de paparazzi consumand un scotch cu Steven Hendry decat ragaind o bere cu Buddy „Pistolarul” Hall.
    Vizualizari: 1015
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »