rss

O varietate de servicii intr-un service auto unic – AutoChelu

  1. 05/10/2020
    Vezi toate fotografiile (2)

    Orice zi la volan are provocarile ei: aerul conditionat nu functioneaza, apar vibratii in volan, jantele s-au deteriorat etc. Inspira adanc si nu-ti face griji; la noi vei gasi solutiile potrivite pentru oricare dintre acestea. 
    Service Roti – incredere, cunostinte si expertiza
    O echipa dedicata cantareste uneori mai mult decat serviciul in sine. Fiind condusa dupa principii respectate cu rigurozitate, echipa AutoChelu se transpune simplu prin calitate, seriozitate si transparenta.

    La fel ca tine, ne dorim sa avem rezultate cuantificabile. Tocmai din acest motiv, investim periodic doar in echipamente moderne si dotari performante. De exemplu, avem un sistem rapid de aliniere a rotilor, cu citire robotizata – CORGHI R.E.M.O. (Echipament Robotizat pentru Masurare prin Optica). 
    In plus, cu ajutorul echipamentelor speciale Hunter Road Force® Touch si Hunter Road Force® Elite rezolvam problemele de vibratii, acestea identificand tractiunea vehiculului, asigurand o centrare adecvata si eliminand erorile de configurare. 
    Indreptat jante cu efect de nou
    Noi le spunem „adio” jantelor deteriorate, folosind o tehnologie avansata – diamond cutting – pentru reconditionarea jantelor de orice tip: magneziu, aliaj, tabla sau aluminiu. Tehnologia indeparteaza zgarieturile, slefuieste si indeparteaza vopseaua. Iar pentru ca jantele sa revina la stralucirea lor de altadata, se realizeaza sablarea si vopsirea in camp electrostatic. Un serviciu simplu, rapid, cu rezultate sigure. 
    Incarcare freon Brasov – igienizare eficienta 
    Deoarece sistemul de climatizare este o componenta importanta a autoturismului, nu aveam cum sa nu includem in oferta noastra si serviciile complete dedicate acestei componente. Astfel, realizam mai multe proceduri:  
    • Constatare si diagnosticare gratuita a sistemului AC;
    • Incarcare cu freon de tip R134a sau 1234yf, in functie de necesitati;
    • Testare presiune instalatie;
    • Inlocuire/reparatii compresoare, valve si senzori;
    • Curatare si igienizare instalatie de aer conditionat.
    AutoChelu inseamna mai mult decat un service auto, inseamna o alegere de incredere; oameni dedicati si instruiti sa ofere solutii eficiente si rapide la orice problema in ceea ce priveste atutoturismul tau. Noi chiar intelegem si de fiecare data este o adevarata placere sa iti fim de ajutor. Contacteaza-ne cu incredere!

    Vizualizari: 5846
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »