rss

O noua reprezentanta dedicata marcilor Jaguar si Land Rover

  1. 20/06/2014
  2. Categoria: Jaguar
  3. Tags: Jaguar
    Vezi toate fotografiile (3)

    Tiriac Auto, cea  mai importanta retea de distributie a marcilor Jaguar si Land Rover pe piata din Romania, deschide o noua reprezentanta in Bucuresti.

    In noua locatie, cu o suprafata de 500 de mp, clientii vor regasi, intr-o atmosfera rafinata, atat modelele elitiste si puternice ale marcii Jaguar, cat si modelele marcii Land Rover. Cele doua marci premium ofera cea mai buna dinamica on-road, dublata de o capacitate de adaptare la toate tipurile de teren, la cele mai inalte standarde.

     “Strategia Tiriac Auto are in vedere directii de dezvoltare bine definite pentru urmatoarea perioada, astfel incat sa oferim clientilor nostri servicii la cele mai inalte standarde, mentinandu-ne in acelasi timp pozitia de lider de piata, cu cea mai extinsa retea de distributie si service-uri auto din Romania, a declarat Directorul General Tiriac Auto, Daniel Antor.

    Alaturi de noul showroom, Tiriac Auto a inaugurat la aceeasi adresa, in urma cu doua saptamani, un service multi marca,  precum si un centru de constatari daune care ofera un pachet complet de servicii clientilor.

    In prezent, Tiriac Auto detine in Romania 6 reprezentante dedicate marcilor Jaguar si Land Rover, fiecare dintre ele fiind specializata atat in serviciile de vanzare, cat si in cele de post-vanzare, la standardele recomandate de producator.
    •    Bacau, Comuna Nicolae Balcescu, DN2, km 279 - Reprezentanta si service Tiriac Auto - Land Rover 
    •    Brasov, Calea Bucuresti nr. 244 - Reprezentanta si service Tiriac Auto - Jaguar si Land Rover 
    •    Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 107A, Sector 1 - Reprezentanta si service Tiriac Auto - Jaguar si Land Rover 
    •    Bucuresti, Soseaua Pipera, nr. 41, sector 2 - Reprezentanta Tiriac Auto - Jaguar si Land Rover 
    •    Iasi, Calea Chisinaului nr. 23 - Reprezentanta si service Tiriac Auto - Land Rover 
    •    Oradea, Calea Clujului, nr. 279 – 281, - Reprezentanta si service Tiriac Auto - Land Rover 

    Noua reprezentanta Tiriac Auto – Jaguar si Land Rover este situata in Bucuresti, pe Soseaua Pipera nr 41, sectorul 2.
    Pentru informatii suplimentare despre Tiriac Auto va invitam sa accesati site-ul www.tiriacauto.ro si pagina de Facebook a companiei.

    Vizualizari: 3959
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »