rss

O companie araba va cumpara 25% din HWA

  1. 23/11/2007
  2. Tags: Hans-Werner Aufrecht, HWA, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (1)
    In caz ca grupul de litere HWA nu va spune nimic, aflati acum ca aceasta companie a fost infiintata de Hans-Werner Aufrecht, unul din fondatorii lui AMG, in 1967 si ca, in aceste momente, este patrenerul oficial al lui Mercedes in DTM.

    Printre cele mai importante realizari se numara supercar-ul CLK GTR (foto), insa Nasser Bin Khaled, firma care vrea sa cumpere un pachet de actiuni de 25%, este mai mult interesata de planurile viitoare ale lui HWA, ce includ prezenta unui supercar plasat intre SL 55/63 AMG si McLaren SLR.

    Nasser Bin Khaled vine din Qatar, are sediul la Doha (normal) si a confirmat deja ca va achizitiona 25% din compania HWA la un pret de 27 de euro pe actiune, ceea ce inseamna ca ea va avea dreptul sa plaseze un membru in cadrul consilului de administratie al companiei germane. Aceasta nu este singura companie araba care a investit bani in companiile producatoare de masini sport, Aston Martin, McLaren si chiar Ferrari afalandu-se, intr-o proportie mai mare sau mai mica, in proprietatea unei firme din Orientul Apropiat.
    Vizualizari: 735