rss

NY Auto Show: Subaru electric exportat in SUA

  1. 21/03/2008
  2. Tags: Subaru r1e
    Vezi toate fotografiile (1)
    Nici Subaru nu vrea sa rateze valul ecologic, drept urmare ofera la vanzare R1e in State, dupa ce il testeaza de ani buni in Japonia. Mini-ul de oras a fost introdus prima oara in Tokio si Londra, iar la Salonul Auto de la New York, ce se desfasoara zilele acestea, japonezii au anuntat ca R1e va fi testat dupa standardele americane se siguranta, moment dupa care mai e doar un pas pana la debutul vanzarilor.
    “Buburuza” a fost dezvoltata impreuna cu NEC si Regia Japoneza de Electricitate. Are o configuratie de 2 plus 2, este propulsat de un motor electric de 53 CP, iar acumlatoarele lithiu-ion au destul “juice” ca sa ofere o autonomie de 80 de kilometri.
    Ciclul complet de incarcare dureaza 8 ore, dar daca legi masina la reteaua electrica doar 15 minute bateriile se incarca la 80%, indeajuns sa parcurgi 64 km. Cireasa de pe tort e reprezentata de faptul ca ciclul complet te costa doar 2 dolari, deci R1e are mari sanse sa devina un best-seller, in conditiile in care pretul galonului peste Ocean creste continuu.
    Daca mai luam in considerare si faptul ca ciclul de viata al acumlatorilor este de 10 ani putem sa ne apucam de cantat ode la adresa Subaru.
    Vizualizari: 780
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »