rss

NY Auto Show: Honda Fit

  1. 20/03/2008
  2. Tags: Honda fit, Jazz
    Vezi toate fotografiile (5)

    Honda Fit, modelul de clasa mica a constructorului nipon (ce va debuta in Europa sub numele de Jazz) a “aterizat” pe teren american cu ocazia Salonului Auto de la New York.

    Noua masina este ceva mai mare in mai toate directiile comparativ cu modelul pe care il inlocuieste insa, din nou, calitatea numarul unu al modelului va fi spatiul oferit la interior si modul inteligent in care a fost configurat acesta.

    Dintre “specialitatile casei” enumeram sistemul Magic Seat, cel care permite o configurare foarte elaborata a scaunelor din spate in scopul unei modulari cat mai eficiente a habitaclului in aceasta zona, sistemul de navigatie cu ecran de 6,5 inch si sistemul audio cu interfata compatibila cu port USB.

    Intr-o prima faza, masina va fi oferita cu un motor de 1,5 litri pe benzina, cuplat, la alegere, la o cutie manuala sau la una automata cu cinci rapoarte.

    Mai tarziu, americanii vor primi destul de probabil si o versiune hibrida sensibil mai economica, al carei omonim va fi in Europa, la fel de probabil, un propulsor diesel.

    Vizualizari: 1099