rss

NY Auto Show: Ford Taurus... busit!

  1. 20/03/2008
  2. Tags: Ford Taurus, New york
    Vezi toate fotografiile (5)

    Nu va speriati, oficialii Ford nu au facut raliuri in incinta salonului organizat in Marele Mar, ci doar au decorat propriul stand de la New York cu un model Taurus ce fusese supus unei sesiuni de crash-teste, astfel incat vizitatorii sa poata analiza ce se intampla in caz ca vor fi actorii unui asemenea eveniment nefericit.

    Mai mult decat atat, Ford le va permite sa retraiasca momentele de dinainte si din momentul impactului gratie, unui ecran imens montat la cativa cm in fata parbrizului.

    Asadar, tot ce trebuie sa faca curiosii este sa se aseze pe scaunele unde odata stateau manechinele si sa priveasca cum “intra” in zid la o viteza de 50 km/h, o experienta care, probabil, rivalizeaza serios cu cea traita intr-un montagne-rousse.

    Evident, ideea care a stat la baza acestui show a fost evidentierea calitatilor in materie de siguranta pasiva pe care le pune la dispozitie marele sedan Ford, considerat de catre Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) unul dintre cele mai sigure modele din SUA.

    Vizualizari: 1375