rss

NY Auto Show: Corvette C6 by Karvajal Designs

  1. 20/03/2008
  2. Tags: Corvette C6, Karvajal designs
    Vezi toate fotografiile (8)
    Carosierul Karvajal Designs nu se poate lauda cu multi ani de experienta in domeniu, dar asta nu l-a impiedicat sa prezinte la Salonul Auto de la New York o serie de modele Corvette C6 extrem de spectaculos desenate si, in acelasi timp, foarte performante.

    Cu toate acestea, tunerul doreste sa lanseze cat de curand un program cu adevarat special pentru legendarul coupe american, despre care nu au lasat sa “transpire” decat doua informatii: motor V8 LS2 supraalimentat de 560 CP si un kit de caroserie care o lateste cu peste 25 cm.

    In imaginile de fata puteti analiza impresia artistului vizavi de acest monstru mecanic si, dupa cum se poate constata, rezultatul nu prea mai are nici o legatura cu masina de la care s-a pornit.

    Pe de alta parte, aceasta adevarata sculptura in metal eclipseaza multe supercar-uri cu pretentii la premii internationale de design si, mai mult ca sigur, va fi ceruta de mult mai multi clienti decat spera Karvajal Designs (carosierul vrea sa vanda, intr-o prima faza, doar cateva exemplare).
    Vizualizari: 919