rss

Novitec. Ferrari. Scuderia.

  1. 27/06/2008
  2. Tags: Ferrari F430 Scuderia, Novitec
    Vezi toate fotografiile (8)

    510 CP, 320 km/h viteza maxima si o tinuta de drum care iti taie rasuflarea sunt cifre si date cu care oricine ar fi multumit sa cochetze macar o data in viata, insa exista momente in care tii cu tot dinadinsul ca lumea sa te stie ceva mai sus decat varful ei.

    Pentru acele clipe exista tuneri ca Novitec Rosso, o gasca de nemti care au avut curajul sa spuna – si sa demonstreze – ca un Ferrari F430 Scuderia poate fi mai buna decat este acum.

    Pachetul de tuning propus pentru cel mai extrem Ferrari aflat la ora actuala in fabricatie include doua turbcompresoare ce sufla cu o presiune de 0,48 bari, o galerie de admisie izolata termic, opt injectoare cu debit marit si doua filtre de aer sport.

    Plusul de putere este cu adevarat impresionant, fisa tehnica declarand 717 CP; totusi, trebuie sa iei un loc pe scaunul de tip scoica si sa lipesti pedala din dreapta de podea pentru a simti cu adevarat pe ce s-au dus niste sute de mii de euro.

    Si nu vei fi dezamagit: 0-100 km/h se topesc in 3,5 secunde, iar Scuderia nu se va opri din accelerat pana ce nu atinge 348 km/h. Call 911. Turbo sau GT2...

    Pentru galerie foto completa dati click aici.


    Vizualizari: 1090