rss

Noutati in GP Masters

  1. 06/01/2007
  2. Tags: Alessandro nannini, Grand prix masters
    Vezi toate fotografiile (2)
    Johnny Herbert si Alessandro Nannini, ambii castigatori de curse de Formula 1, sunt doi dintre pilotii care vor concura anul viitor in Grand Prix Masters, competitia de monoposturi care reuneste veteranii celui mai popular sport cu motor din lume.

    De asemnenea, vor fi prezenti la start Roberto Moreno si Raul Boesel, doi brazilieni care au cunoscut succesul in cursele de peste Ocean dupa ce si-au incheiat cariera in F1.

    Cu prilejul celui de-al doilea sezon din acest campionat, vor fi operate o serie de schimbari de ordin tehnic. Astfel, motoarele Mecachrome de 4 litri le vor inlocui pe cele Cosworth folosite in 2006, iar Michelin va fi noul furnizor de pneuri, in locul celor de la Avon. Noul sezon al GP Masters va debuta pe strazile din centrul Bucurestiului, in luna mai, dupa care fostele vedete ale F1 vor lua drumul Africii de Sud si al Qatarului.

    Cea de-a patra si ultima etapa din 2007 este inca tinuta sub secret de catre organizatori, care ne promit insa “o mare surpriza” in acest sens.
    Vizualizari: 869