rss

Noul Volvo S60: primele informatii

  1. 23/03/2007
  2. Tags: Sedan, Volvo S60
    Vezi toate fotografiile (1)
    Sedanul de clasa medie al celor de la Volvo are in acest moment o varsta care il plaseaza printre veteranii clasei, iar suedezii sunt constienti ca o asemenea situatie nu are cum sa fie de bun augur in duelul cu trio-ul Mercedes-BMW-Audi.

    Ca urmare, ei pregatesc deja un inlocuitor al acestei masini, ale carui forme retusate pe computer si prime informatii vi le prezentam in cele ce urmeaza.

    Desenata de o echipa condusa de seful de design Steve Mattin (omul responsabil si de formele conceptului XC60), masina va aborda – daca este sa ne luam dupa aceste imagini – o directie in care vor predomina liniile indraznete, un loc aparte urmand a fi ocupat de o parte frontala agresiva, domniata de muchii si pliuri foarte accentuate si faruri care se vor indeparta si mai mult de trendul „patratos” ce au facut celebre produsele Volvo.

    Este cam aceeasi miscare pe care a facut-o Ford cu noul Mondeo, o masina mult mai dinamica din punct de vedere al designului comparativ cu modelul pe care tocmai l-a inlocuit.

    Noul S60 este programat sa apara pe piata nu mai devreme de 2009 si nu mai tarziu de 2010, suedezii dorind ca acesta sa devina un reprezentant aparte al sectorului rezervat „mediilor” premium.
    Vizualizari: 1044