rss

Noul smart este deja tunat de Brabus

  1. 22/02/2007
  2. Tags: Smart brabus
    Vezi toate fotografiile (2)
    Abia a aparut noul smart fortwo ca deja Brabus vine cu versiunile “nervoase”. Inginerii din Bottrop au reusit sa stoarca 98 CP si 140 Nm din motorasul turbo cu 3 cilindri in linie – cu 30% mai mult decat in cazul modelului precedent.

    Cu o greutate totala de 770 kg, smart-ul tunat are de miscat doar 7,8 kg cu un singur cal putere. In afara puterii marite, Brabus ofera o accesorizare completa ce se rezuma la jante, bosaje late pentru aripi, evacuare sport si farurile de ceata caracteristice. De asemenea, suspensia a fost coborata cu 15 milimetri pentru ca stabilitatea sa fie la cotele Brabus.
    Acest model isi va face debutul la Geneva alaturi de Brabus Xclusive. Acesta din urma este numele unui kit optic complet, ce consta dintr-o puzderie de spoilere, praguri si faruri cu geam clar, respectiv colorat.

    La interior, apar elementele stantate cu logo-ul companiei, volanul cu trei spite, maciulie noua si  covorase de velur. Pentru a se spori siguranta pasagerilor sunt oferite airbag-uri (laterale) suplimentare, menite sa protejeze pieptul si capul ocupantilor.

    Cele doua versiuni de smart vor fi disponibile la vanzare de la mijlocul anului.
    Vizualizari: 2860