rss

Noul Renault Clio: Referinta vehiculelor versatile de oras inaugureaza un nou stil

  1. 13/05/2023
    Vezi toate fotografiile (50)

    Renault Clio a fost un succes neintrerupt de la lansarea sa in 1990 – si 16 milioane de vehicule au fost vandute in intreaga lume pana acum! A fost desemnata masina preferata a Frantei, a devenit un bestseller international si a castigat doua premii Masina Anului in Europa. De cinci generatii, este una dintre cele mai emblematice masini de oras de pe piata. Si acum s-a reinventat, devenind o ilustrare perfecta a curentului „Nouvelle Vague” al marcii Renault, plin de cele mai recente descoperiri.
    Noul sau stil este si mai convingator si mai elegant, iar interiorul sau sic si distins inaugureaza un nou ciclu odata cu prima redare a noului limbaj de design al marcii. Noul design frontal radiaza vigoare, semnatura luminoasa a fost complet reinnoita si canalizeaza identitatea marcii, iar noile linii armonioase, exacte si eficiente confera noului Clio un caracter mai izbitor si il fac un simbol de statut vibrant, cu o senzatie mai emotionala.
    Noul Clio si-a actualizat, de asemenea, tehnologia, incluzand, de exemplu, un tablou de bord digital pentru toate versiunile sale. Vine cu o gama mai larga de sisteme de propulsie decat oricare alt vehicul din categoria sa, astfel incat fiecare sa poata alege configuratia care se potriveste cel mai bine nevoilor sale. Principalul sau avantaj este motorul E-Tech Full Hybrid de 145 CP care combina placerea de a conduce cu economia de combustibil.
    Noul Clio va fi disponibil in mai multe versiuni de echipare, inclusiv Esprit Alpine. Aspectul sportiv unic si elegant al acestuia din urma adauga intensitate unui vehicul care incapsuleaza tot ceea ce reprezinta Renaulution.
    Fabrice Cambolive, CEO Renault Brand: "Succesul lui Clio nu a fost niciodata pus la indoiala. Este cea mai vanduta masina franceza din istorie, cu aproape 16 milioane de exemplare livrate in intreaga lume. Acum, Noul Clio face un pas inainte cu noul sau stil si cu o parte frontala si mai accentuata. Sub capota, motorul E-Tech full hybrid promite o placere de conducere foarte economica: o putere de 145 CP si emisii de 93 de grame de CO2 pe kilometru. Este o tehnologie eficienta pentru a asigura tranzitia energetica a clientilor nostri in multe tari."
    Gilles Vidal, Design Vice-President, Renault: “Clio ne-a cucerit de-a lungul generatiilor, raspunzand asteptarilor noastre, urmand tendintele si totusi ramanand mereu un Clio. A fost important pentru noi sa fim fideli valorilor acestui model iconic. Astfel, am luat in considerare toate acestea, le-am transformat pentru ale inscrie in continuare in codurile timpului nostru si am introdus noul design Renault axat pe oameni si tehnologie. Noul Clio combina cu succes formele generoase si volumele cizelate cu linii foarte tehnice, structurate, precise si eficiente.”

    Vizualizari: 1266
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »